Welkom bij Helanus

Passie voor groei en resultaat

Door te blijven leren, groei je. En door te groeien behaal je het resultaat dat jij nastreeft.

Dat kan zijn voor jou als individu, bijvoorbeeld in je rol als manager of teamleider, of voor jouw team als geheel.

Daarvoor is vaak echter ook een verandering nodig. Omdat we niet tevreden zijn met de situatie en iets anders willen. Voor onszelf, voor ons team, voor onze organisatie.

Deskundige hulp en begeleiding kan daarbij helpen om de gewenste verandering te verdiepen en te versnellen. Dat kan onder meer zijn: het afstappen van oude patronen of niet effectief gedrag. Zelfreflectie leidt tot inzicht en dat is per persoon en team verschillend.

Helanus is specialist op dat gebied en begeleidt dit traject richting groei en resultaat. Wij zijn volledig gecommitteerd aan jouw ambities en ondersteunen je met onze ervaring, kennis en betrokkenheid maximaal in jouw proces op weg naar effectiever werken, met meer resultaat en plezier en passie. Die verandering kun je bewerkstelligen als mensen zich bewust zijn van wat ze doen en waarom ze het doen. Helanus helpt jou of je team op weg op dit pad van bewustwording.

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: