Teamontwikkeling

  • Heb je het gevoel dat er meer in je team zit?
  • Denk je wel eens dat de kwaliteiten van je medewerkers niet optimaal tot bloei komen?
  • Heb je het idee dat je medewerkers niet lekker in hun vel zitten?
  • Vind je dat je medewerkers onvoldoende met elkaar samenwerken?
  • Start je met een nieuw team, mogelijk na een reorganisatie?
Kortom: heb jij het gevoel dat er veel groeipotentieel in je team zit dat nog niet tot bloei komt? Of denk je af en toe dat je wat laat liggen om samen met je team tot optimale prestaties te komen?
Weet dan dat Helanus je kan ondersteunen om patronen bloot te leggen die je team ervan weerhouden om de doelen te halen die jij voor je team hebt gesteld of die jullie samen stellen.

Voor wie?

Helanus is partner van Organisults, ontwikkelaar van het beproefde “Teams to Results – programma”. Teams to Results is geschikt voor alle teams binnen organisaties die een stap vooruit willen zetten. De sector waarin de organisatie actief is, is niet van belang. Helanus heeft ervaring in een breed scala van organisaties. Vaak is in de praktijk de teamdynamiek heel vergelijkbaar.

Wil je eerst ervaren wat Teamcoaching voor jouw team kan betekenen? Dan is een Team Quick Scan een goed idee! Jij en al je teamleden doen een teamassessment waardoor je een beeld krijgt van hoe jouw team er voor staat. In een teamworkshop van een halve dag bespreken we de resultaten en bepalen we welke vervolgstappen jouw team gaan ondersteunen.

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: