Teamleider Coaching

Teamontwikkeling is een belangrijke rol van iedere teamleider. Je effectiviteit als teamleider wordt immers vaak afgemeten aan de resultaten van jouw team als geheel.
  • Hoe werken mensen samen?
  • Hebben jullie effectieve vergaderingen?
  • En nemen jullie sterke besluiten?
  • Hoe staat het met het onderlinge vertrouwen en openheid?
  • Zijn mensen bereid om van elkaar te leren?
Al deze vragen, en nog veel meer, komen als vanzelf op het bordje van de teamleider terecht.

Het is als teamleider niet altijd makkelijk om met deze uitdagingen om te gaan. Soms denk je een geschikte aanpak gekozen te hebben, dan reageert ieder teamlid toch weer net op een andere manier. Wat vandaag werkt, is morgen niet effectief.

Coaching is een uitstekende manier om afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken en te reflecteren op je handelen. Wat werkt wel en wat niet, en vooral waarom? Kun je jezelf beter leren kennen, waardoor je minder snel in je eigen valkuil terecht komt en meer kunt profiteren van je kracht?

Ja, dat kan zeker!

Binnen je organisatie is er niet altijd iemand te vinden met wie je met regelmaat prettig kunt sparren. Helanus kan deze rol voor je spelen.

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: