Over Helanus

In 2005 startte ik, Hessel Frings, met Helanus. In de periode daarvoor deed ik ruim tien jaar lang ervaring op in het bedrijfsleven als projectmanager en manager bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk.

In die tijd groeide mijn ambitie om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere professionals en managers.

Het is mijn missie om teams en medewerkers hun werkplezier te laten vergroten, vinden of hervinden. Daaruit groeien een betere samenwerking en resultaten. Mijn rol als coach zorgt er bovendien voor dat alle kwaliteiten die al in de persoon en de organisatie zelf aanwezig zijn optimaal worden benut. Mijn vak brengt me in situaties waar ik kan werken aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Het geeft me veel voldoening als mijn cliënten een innerlijke sprong maken. Een realisatie, een inzicht, bewustwording, het zijn allemaal stappen op hun ontwikkelpad. Ik help ze daar graag mee op weg. Intussen heb ik hier ruime ervaring mee. Kijk hiervoor ook eens bij klanten. Dan zie je meteen wat zij over me zeggen. Dat zegt wat mij betreft meer dan ik hier zelf over mijn kwaliteiten kan vertellen.

Mijn wortels liggen in Limburg, maar ik woonde ook lange tijd in Rotterdam en Den Haag. Intussen woon ik alweer een aantal jaar met veel plezier in Eindhoven. De Bourgondische Limburgse en Brabantse inslag draag ik van harte met me mee, genieten staat bij ons hoog in het vaandel. In Rotterdam studeerde ik Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Hier specialiseerde ik me in Management van Verandering. Sindsdien heeft het menselijke aspect van veranderingen mijn belangstelling en loopt dit als een rode draad door mijn loopbaan. Naast mijn werk besteed ik in het dagelijks leven graag tijd aan mijn gezin, familie, vrienden, lezen, sporten en motor rijden.

Hessel staat voor: passie voor groei en resultaat

Ik ben als coach geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer info over NOBCO via www.nobco.nl

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: