Adres en route

Ons kantoor bevindt zich op Strijp-S aan de Torenallee 45 in Eindhoven, Noord-Brabant.

Kom je met het OV naar ons kantoor? Je kunt gemakkelijk lopen vanaf NS Station Eindhoven Beukenlaan (10 minuten) of NS Station Eindhoven (20 minuten). De bus stopt ook voor de deur (halte Strijp-S).

Kom je met de auto: misschien kent je GPS de Torenalleen niet. Programmeer dan je route naar de Glaslaan 2 in Eindhoven. Dit is het oude adres van dit gebouw wat door de meeste navigatiesystemen wel wordt herkend.

Het kantoor bevindt zich in het Glasgebouw (gebouw SWA) op het voormalige Philips terrein Strijp-S. Je kunt Strijp-S oprijden vanaf de Glaslaan, als je uit de binnenstad komt, vanaf de Kastanjelaan of vanaf de Beukenlaan als je vanaf de snelweg (N2) komt.

Grotere kaart weergeven

Vanaf de Glaslaan:
Rij het Strijp-S terrein op en steek na een paar honderd meter de busbaan linksaf over. Het eerste gebouw links (na de parkeerplaats) is het Glasgebouw.

Vanaf de Kastanjelaan:
Rij het Strijp-S terrein op. Meteen vooraan zie je de slagboom van de parkeerplaats. Het Glasgebouw is aan je rechterhand te zien (2e gebouw).

Vanaf de Beukenlaan: Rij het Strijp-S terrein op bij het Klokgebouw. Volg de weg en rij alsmaar rechtdoor. Steek de busbaan over en neem dan de eerste weg rechtsaf. Het eerste gebouw links (na de parkeerplaats) is het Glasgebouw.

Parkeren kun je achter de slagboom bij een van de vele parkeerplaatsen in de buurt. Betalen doe je achteraf. Ook kun je langs de weg staan. Dan moet je wel even een kaartje kopen voor je parkeert.

Bij de voordeur:
Toets nummer 129 in en ik doe de deur voor je open.

Adresgegevens:

Helanus B.V.
Torenallee 45
SWA 5.014
5617 BA Eindhoven

Postadres:
Maasstraat 13
5626 BB Eindhoven
T: 06-53263510
M: info@helanus.nl

Helanus B.V. ingeschreven in de KvK te Eindhoven onder nummer 17182818
Bank:  11.33.89.469 (Rabobank Eindhoven)
BTW Nummer: NL8149.67.474.B01

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: