Áquila

’Innerlijk Leiderschap’ gaat over de kwaliteit van de relatie tussen jou en jezelf.
’Innerlijk Leiderschap’ gaat over het ontdekken en leren inzetten van dat ene bijzondere wat jij al bezit.
’Innerlijk Leiderschap’ gaat over dat waarmee jij het verschil maakt in al je ontmoetingen. De ontmoeting met jezelf, met je omgeving, met je werk en met de mensen om je heen.

OPNIEUW KENNIS MAKEN MET JEZELF EN HET BESTE IN JEZELF.

Deze training is ook voor jou gepland! Lees meer.

ÀQUILA is een inspirerend en uitdagend programma voor bewustzijnontwikkeling. Je begint aan een ontdekkingsreis naar de essentie van je eigen belevingswereld, je keuzes en gedrag, je eigen resultaten.

Hoe kom je bij je eigen onbenutte mogelijkheden? Tijdens deze ÀQUILA reis krijg je toegang tot mogelijkheden die kwaliteiten vertegenwoordigen, waarmee je -daadwerkelijk- de leiding en regie krijgt over het realiseren van de dingen die je al zo lang anders wilt.

Lees hier hoe jouw route er uit kan zien:

OPEN DE DEUREN NAAR JE EIGEN SCHATKAMER VAN INSPIRATIE, INNERLIJKE RUST EN SUCCES.

Aquila Hand_BEWERKT1250

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: