Verhoog de betrokkenheid van je teamleden – Stel 7 vragen

Maak jij je wel eens zorgen over de betrokkenheid van je teamleden? Zijn jullie bila’s meestal saai en zakelijk? Zou je willen dat jullie echt contact kunnen maken en zo de betrokkenheid over en weer kunnen vergroten?

Waarschijnlijk ben jij zeker een manager die dit wilt. Je doet er vast ook al enorm je best voor. Soms lukken deze zaken makkelijker dan anders. Kijk naar de video en leer wat je nog meer kunt doen:De lessen uit deze video samengevat. Welke vragen zou kunnen stellen:
  1. Waar ben je de afgelopen maand trots op geweest?
  2. Als jij de directeur zou zijn, wat zou je dan anders doen?
  3. Hoe kan ik mezelf volgens jou het best ontwikkelen?
  4. Wat is op dit moment jouw grootste uitdaging?
  5. Wat kan ik doen om jou succesvoller te laten zijn?
  6. Wat kunnen we doen om onze dienstverlening te verbeteren?
  7. Als je de kans zou krijgen, aan welk project zou je dan willen werken?
Veel succes! en laat me hieronder weten welke vraag jij zou stellen.

1 reactie to “Verhoog de betrokkenheid van je teamleden – Stel 7 vragen”

  1. Corine zegt:

    Vraag 3 heb ik nog nooit gesteld!!! Maar ga ik komende weken nu zeker stellen. Weinigen kennen mij immers beter in mijn rol als teamleider dan mijn teamleden zelf. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Bericht

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: