Management coaching

Helanus management coaching is bij uitstek geschikt voor ondernemers, directieleden, managers en andere leidinggevenden die behoefte hebben aan stevige coaching. Vaak vinden zij die in de directe omgeving niet voldoende.

Herken jij je hierin? Waarschijnlijk heb jij zelf geen leidinggevende, die jou binnen de organisatie zou kunnen coachen. En de kans is groot dat jij een persoonlijke coach wilt die niet gebonden is aan de organisatie.

De volgende vraagstukken houden je bezig:

  • De resultaten van mijn afdeling/onderneming blijven achter. Welke rol speel ik hierin?
  • Mijn team functioneert niet. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Ik wil een nieuwe strategie ontwikkelen. Hoe pak ik dit aan?
  • Ik wil het plezier in mijn werk terug. Hoe krijg ik dat voor elkaar?
Ben jij zo’n moderne manager die niet bang is zichzelf te blijven ontwikkelen? Iemand die weet dat stevige feedback soms nodig is om je scherp te houden? Je wilt je persoonlijk ontwikkelen en tegelijkertijd resultaten behalen. En dat alles in een situatie waarin werk en privé voldoende in balans zijn. Helanus management coaching is voor jou dan uitermate geschikt.

Gedurende een afgesproken periode hebben we intensief contact: persoonlijk, telefonisch, per e-mail, alles is mogelijk. Jouw wensen zijn daarin bepalend. Gedurende deze periode weet je dat je altijd bij je coach terecht kunt.

Een grote sprong voorwaarts maak je door je coachtraject starten met een persoonlijke workshop van 1 dag, waarin je werkt aan je eigen persoonlijke effectiviteitsplan.

NB: In bepaalde gevallen betaalt de belastingdienst een deel van de kosten die jij als particulier betaalt, via je aangifte terug. Lees hier over op deze pagina!

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: