Persoonlijke ontwikkeling

  • Wil je in jouw leven meer bereiken en minder energie verliezen?
  • Wil je komend jaar wél je doelstellingen bereiken?
  • Wil je ontdekken wat je tot nu tegenhoudt?
  • Wil je (meer) jezelf kunnen zijn?
  • Wil je je loopbaan een nieuwe richting in sturen, maar weet je (nog) niet welke?
Als jij je herkent in een of meer van deze vragen en je kiest er voor om een stap vooruit te zetten, dan kan Helanus je daarbij helpen. Helanus is er van overtuigd dat je alle kwaliteiten die nodig zijn om jouw doel te bereiken al hebt. Je hoeft ze alleen nog maar te ontdekken.

Voor wie?

Helanus ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling door individuele coaching. Coaching is geschikt voor iedereen die, een stap vooruit wil zetten. Of je je nou bewust bent van je eigen groeipotentieel of niet. Het maakt daarbij ook niet uit in welke sector jij of de organisatie waarvoor je werkt actief is. Helanus heeft ervaring in een breed scala van organisaties. In de praktijk blijkt de organisatiedynamiek vaak heel vergelijkbaar.

Belangrijk is dat je zelf kiest voor individuele coaching. Je weet wat je kunt, maar het komt er niet altijd uit .En daar wil jij verandering inbrengen. Kies voor een van de volgende vormen om te zien wat coaching door Helanus voor jou kan betekenen:


NB: In bepaalde gevallen betaalt de belastingdienst een deel van de kosten die jij als particulier betaalt, via je aangifte terug. Lees hier over op deze pagina!

Hessel Frings

De drijvende kracht achter Helanus

Hessel FringsIn 2005 ben ik, Hessel Frings, gestart met Helanus. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als projectmanager en manager in het bedrijfsleven, bij bedrijven als KPN, Unilever, TNT en Kenniswijk. Mijn ambitie is om mijn kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op andere (toekomstige) professionals en managers. Door mijn coaching worden daarnaast alle kwaliteiten die de persoon zelf in zich heeft optimaal benut.

Lees verder

Vind Helanus op Facebook

%d bloggers liken dit: